Võidud

Võidul on maitset. Ja iga kord on see maitse erinev. Minu händleri-, omaniku-, kasvatajakarjääri jooksul olid nii oodatud võidud, ootamatud kaotused, oodatud kaotused ja õnnelikud kokkusattumused. Ja kõige magusam võit oli Divina toppelt tiitel Soome võitjal 2010. Tema oli alles 9 kuud ja sai Soome Juuniorvõitjaks ja Soome Võitjaks 🙂 Olin ma pinges? Ootasin ma seda võitu? EI
Ma ei seo kunagi eesmärgiks võita kui rihma otsas mul juunior või kutsikas. Ma ei pinguta koera ega ennast, sest koer tunneb oma händleri rihma kaudu. Avataris on väga hea koht, kus side looma ja avatari vahel on nii tabavalt kujutatud. Selline on ka händleri side koeraga.
Nii Soome Võitjal Divinal oli mõnus ja kerge ja selline oli see võit. Mina olin rahulik ja ei tormanud võidu poole. Me hõljusime koos. Esimene samm – klassivõit ja siis nii kerge Parim Emane ja VSP. Ja taha jäid tšempionid Venemaalt, Soomest jms võib kataloogist täpsustada 🙂 päris palju neid oli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ three = 12