kas näitusekoer?

näitusekoer sünnib sellisena ja vahet pole, kas käia temaga näitustel või mitte.
Nr 1 Lucha oli väga ilus dogo, hea anatoomiaga ja pehme temperamendiga. Tema sai ona Juuniotiitli kohe, kohtunikele ta meeldis. Tugevamas konkurentsis kaotas ta oma vähese kondi ja massi tõttu. Kergema kehaehitusega koerad püsivad heas vormis surmani. Nendel ei hakka rippuma liigne nahk. Müüt – kui koeral ei ole massi antud looduse poolt, siis ta seda massi ei saa kunagi…treeni kasvõi ennast ja koera surnuks.
Nr 2 Zamba oli “toorem”. Ta oli formaadilt pikem, kondisem, võimsam. Ootasin ma näitusekoera, aga kuni 2 aastani oli ta päris “mittenäitusekoerüldse”. Mina armastan Zambat, aga tõde on tähtsam. Niisiis “nimega kennelid” produce not only the best stuff they produce everything…
handling
siin on Zamba aastane. Mina sättisin teda ja siis veenitasin ettepoole. Pikem koer vajab, et teda venitaks.
dogo argentino
Zamba 3-aastane.
Nr 3 Chala on ideaalne koer. Ta on sündinud näitusekoerana. Anatoomia, temperament, harisma. Tama on ainult vaba seisaku koer. Chala peatub ise ja kohe seisan nii, nagu peab.
dogo argentino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one + = 6