Käisime näitusel võitsime tiitleid juurde

Ukkale tuli veel paar võitu, seekord 2 Tõu parim kutsikas.

Need olid viimased näitused kutsika klassis, ees on juunioride võistlused. Plaan on alustada juba Novembris. Eks näeme…

Täna leidsin ühe pildi Balti Võitja näituselt ja olin väga väga õnnelik, eks mul on enda põhjused selleks ja need ei ole koertega seotud. Aga noh jah, sellel nädalavahetusel oli mul üks kohtumine inimesega koertemaailmast ja ma olin väga väga pettunud. Miks inimene õppib kõige sitased võtted, et oma sihile jõuda? Eks selle pärast, et ta ise on sellest materjalist tehtud. Aga kõik ei saa olla ka kullast…Ei ole ka…ja mina ei ole ka, aga kui ma tunnen mõned võtted, mis rikkuvad konkurendi esinemist, aga ei kasuta neid…Aga see on minu teadlik valik, eks ma võidan ilma selleta ka.

Siin on minu hea feelingu pilt! Aitäh autorile!

Balti_V

2 Responses to Käisime näitusel võitsime tiitleid juurde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + = twelve