kus on see algus? või põhjuste otsimine…

esimest korda nägin ma dogo 2003. aasta suvel…Eestis müüdi pesakonda ja kasvataja pakkus mulle kutsikat, kes oleks pesakonda parim emane. Ja see ta oligi minu Lucha. Aga Lucha story on selline, et kohe peale esimest süsti lõi tal välja allergia…(ja see kutsikas pidi minu plaanide järgi olema aretusemane)…oleks see mingi toiduallegia või muu allergia see poleks nii hirmutav, aga see oli lausa atoopiline dermatiit……selle diagnosini jõudnime koos eesti vetarstide abiga ja tänu Sveta Belovale oli Luchal hea elu tablettide peal. Raha ega kutsikat asemele ma ei saanud…sellega leppisin päris kiiresti. Lucha oli mega edukas näitusekoer tänu minu ambitsioonidele ja Merle kannatlikusele 🙂
Raha sai kulutatud päris korralikult 🙂 Aga – KES SAAB KEELATA 🙂
Tiitleid on hunnik! ja suurem osa jäi kinnitamata, sest kinnitamise eest maksmine on päris ebaõiglane 🙂 ehk leian kuhu see raha kulutada.
Siin on Luha tähelend…Eesti Võitjal mingisugusel aastal on ta võitnud noorteklassi 🙂 ja taha on jäänud import Taanist, import Prantsusmaalt, Import Itaaliast 🙂 aga kohtunik oli Proua Norrast ja nägi Luchas võitjat ja muidugi minu händling ehk siis armastusega näitamine tõi vilju
Lucha võidab Eesti Võitjal klassi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− six = 1