Mis ja kes aitab ületada raskusi

Mul on päris raske kuu selja taga. Alguses jagasime vara ja kujutage ette, mis inimestega toimub kui jagatakse. Aga nagu alati mured olid suuremad kui tegelik olukord, elukord, reaalne elu. Jagatud, tehtud. Kellegaa jagasime kaovad meie elust alatiseks.
Järgmine osa raskustest oli sitast töökollektiivist lahti saamine. Kuidas? Lihtsalt – haigusleht ja puhkus. Ise ei lähe ära, tahan ju kompensatsiooni minu moraalse pinamise eest. Ja nii sitt töötada argpükstega….kes kuulavad, näevad ja on lihtsalt vait….kas Teie suudaks niimoodi olla lihtsalt vait kui toimub ebaõiglane süüdistamine ja sõimamine? Mina küll mitte…
Tahaks, et teidsed ei sattuks sellisse olukorda, aga tean, et teistes töökohtades toimub midagi sarnast…Inimesed ärge kartke, ärge muretsege – las tööandjad kardavad. Tehke rahulikult oma tööd ja saage palka.
Ja let`s make love not war!!!
Ja inimesed peavad olema inimlikud….Hing peab olema puhas ja vaim ergas! Siis tuleb parem elu ja suhted omavahel. Kus on see armastus teise inimese vastu? Peab olema! Jumal näeb kõik ja oskab ise jagada õiglust…Mina olen väsinud, lähen Chalaga metsa, saan kätte suure metssiga ja teen šašlõkki. Küll tahaks šašlõkki teha sellest ülemusest, aga ei saa 🙂
Inimesed jaagu inimesteks….

One Response to Mis ja kes aitab ületada raskusi

  1. Pingback: Free Piano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 7 = twenty one