Dogo Argentino puppies Dogo Argentino kutsikad on sündinud

ParentsPups

 

Garanteerime, et kutsikad on tasakaaluka psühhikaga ja hea tervisega. Me ei hakka riskima välispaaritusega kui ei ole veendunud, et isane tegelikult väärib neid tiitleid. Tiitlid ei ole peamine, peamine on hea sőber kőrval, kes teid tőeliselt armastab.
Kindlasti on argentiina dogi parim koeratőug maailmas.
Kiirustage. Helistage. Kirjutage.
Kui Teil on tősine huvi argentiina dogi vastu, meie koerte vői kutsikate vastu palun küsige
blanco.solar@hotmail.com või +372 55 950 492, skype solarcordoba

Kutsikatel on FCI sugupuu, nad on vaktsineeritud, on tehtud vajalikud ussikuurid, pandud kiibid, kutsikad kasvavad peres inimeste keskel.

Please contact me blanco.solar@hotmail.com or +372 55 950 492, skype solarcordoba

This litter has gathered very important line of my MULTI CH Perro Pelea Cordobes Zamba with one of the best Argentinian kennel Bravoure Blanche in mother Blanco Solar Dajana and unique combination of ARG CH ARG GRAND CH LATIN AM CH Ayelen del Do Yel (daughter of Pirata del Indio Blanco) and Chacalito Verdes Pampas, Espuela de los Matreros (grand-daughter of one of the best dogos ever GRAND CH ARG Indio del Litoral) and Ackon Cahuak dogos in their father Gael Blanco Solar de Tradicion Argentina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × five =