Dr. José Luis Forlla In Memoriam

On lahkunud suur kuju dogo argentino maailmas – Dr. José Luis Forlla. Legendaarse dogo Indio del Litoral kasvataja ja kenneli del Litoral omanik, kohtunik.

Olen 18.12.15 avanud oma Facebooki lehe ja esimene uudis, mida nägin oli see lahkumine….Minu elu jooksul on see teine selline lahkumine kui arvasin, et mul on aega, et tuttavaks saada ja rääkida….Mul on seda aega, aga sellel teisel inimesel enam ei ole! Üks nendest oli Mati Unt ja teine Dr. José Luis Forlla. Nii Suur Meistrid lahkuvad – nad loovad maailma enda ümber, et oleksid jumalad, aga lahkuvad nagu kõik teisedki. Ja ma ei suuda selle mõttega leppida!

Siin on Dr Forlla arvamus dogo kasvust ja võimsusest. Tasub lugeda – mitte iga valge ja suur koer ei ole dogo! Dogo on funktsionaalne tõug ja liigne mass segab  http://www.easypetmd.com/height-considerations-dr-jos-luis-forlla

Indio del Litoral, kes on kas minu dogode taga

Indio del Litoral indio_del_litoral indio02

Dr. José Luis Forlla ja AMDA Võitja Wakatanka Nanuk, kenneli noorema dogo isa

Nanuk1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + one =